GRESIE EXTERIOR PORTELANATA ITALIA | FAIANTA MOZAIC BAIE BUCATARIE


Du-te la cuprins

FAIANTA BAIE - faianta moderna Italia amenajari bai moderne.

Faianta baie, serii de faianta moderna sau clasica rectificata din pasta alba. Impronta Ceramiche este o companie italiana dinamica si inovatoare cu investitii considerabile in tehnologia producerii gresiei si faiantei, cu tehnologii avangardiste, rezultatul fiind o gama completa de produse de inalta calitate, faianta si gresie care indeplineste cerintele si tendintele in designul contemporan al amenajarilor pentru bai, livinguri sau bucatarii. O faianta foarte competitiva in raportul calitate - pret.


Faianta baie SERIA ECLETICA. Stilul tau se reflecta in amenajarea bailor. Eccletica este un concept de amenajare a peretilor bailor plin de idei si concepte:o garderoba magnifica de materiale,culori,mozaicuri si decoratiuni ce se mixeaza,se imbina si imbraca baia in stilul tau. Aspectul materialului este inspirat de precizia si eleganta, cum ar fi sideful sau fildesul. Modelul a fost dezvoltat si stilizat sa creeze o suprafata cu aspect usor periata si apoi intensificata pentru a se incadra in orice ambientare sau decorare. Eccletica este produsa in 30,5x72,5: o dimensiune de placa perfecta pentru a nu crea probleme la montaj sau transport. Placile de fond si decorurile sunt concepute sa se poate monta atat vertical cat si orizontal. Avand marginile rectificate, practic rostul aproape ca nu se mai observa. Cele cinci culori din serie sunt calde, stralucitoare si elegante fiind gandite sa se poata combina intre ele astfel incat sa se poata particulariza orice amenajare.

Faianta baie Impronta
Faianta baie Impronta 1
Faianta baie Impronta 2
Faianta baie Impronta 5
Faianta baie Impronta 3
Faianta baie Impronta 4

Faianta baie SERIA BLISS. Intr-o interpretare larga, se traduce prin cea mai mare bucurie, beatitudine. Este expresia cea mai cuprinzatoare a placilor ceramice a gustului din stilul si design-ul italian. Este o colectie contemporana ce isi trage seva din culori. In gama sunt opt culori de baza cu mii de linii fine ce pe lungimea mare a placii de 56 cm par continue, dandu-i peretelui un aspect real vibrant. Ultimul lucru in materie de moda si design interior, flori si linii, iluzie optica, reprezentare grafica a fluturilor in zbor si modele geometrice, toate se imbina intr-un mare stil ce implineste stilul fiecaruia. Faianta pentru baie Bliss este creata pentru oameni cu stil, ce vor sa impartaseasca cu prietenii o locuinta unde detaliile conteaza, oameni carora le place sa combine stilurile punand vechiul langa contemporan si ale caror bai sunt reale spatii unde traiesti si unde te simti cu adevatat relaxat.

Faianta baie copii
Faianta baie copii 1
Faianta baie copii 2

Faianta baie SERIA LERABLE. In interpretarea libera a termenului francez "ENABLE" (ARTAR), mai precis, da numele sau unui anumit tip de radacina de artar, care, datorita caracteristicilor sale este folosit pentru a acoperi si imbogati mobilier si obiecte de mare valoare. Considerat "matase" a speciilor de lemn, suprafata sa creeaza multiple reflectii de lumina si nuante, aceasta radacina este material din lemnul cel mai rafinat si pretios. Le Rable este o colectie foarte rafinata, versatila, dar eleganta, ce se propune unui public atent si actualizat la ultimile tendinte in materie de amenajari interioare, care iubeste sa fie inconjurat de obiecte de calitate si vrea sa isi personalizeze propriile camere cu gust. Fondul si placile decorative din colectia Le Rable, descriu perfect "lumea modei" care inspira intr-o sinteza de stiluri si care se potriveste ca un costum la comanda celor mai exigente cerinte in domeniul amenajarilor si designului.

Faianta baie Italia
Faianta baie Italia 1
Faianta baie Italia 2
Faianta baie Italia 5
Faianta baie Italia 3
Faianta baie Italia 4

Faianta baie SERIA Evoluzione MARMI. Splendide, uimitoare dale de marmura, mereu diferite intre ele , dar identice cu cele care de secole natura ni le ofera. Marmura frumoasa, solida si naturala care gaseste armonia perfecta cu viata contemporana, atat publica, cat si privata.

Faianta baie Italgraniti
Faianta baie Italgraniti 1
Faianta baie Italgraniti 2
Faianta baie Italgraniti 5
Faianta baie Italgraniti 3
Faianta baie Italgraniti 4

Faianta baie SERIA EMOTION. Creata pentru cei care doresc o stare de liniste in baie, faianta pentru baie E-motion este o colectie care inspira relaxare: efectul total de culoare este exprimat prin nuante pastel delicat umbrite, care incurajaza relaxarea si bunastarea, dar si placerea de a va dedica mai multe momente placute. Stil romantic cu accente moderne, faianta pentru baie E-motion este o colectie tanara si proaspata, imbogatita cu o grila lucioasa semi-transparenta, care se aseamana cu o tesatura usoar precum tulle sau organza, asezata pe placi. Efectul estetic rezultat este ca de o lumina evanescenta pe o suprafata, o baie care pare imbracata in draperii moi miscate de vant. Relatia intima si exclusiva, fiecare traieste cu propria casa si decoratiunile au fost propuse pentru interpretarea si punerea in valoare a gusturilor personale ale locuitorilor, care devin protagonistii fiecarui spatiu de locuit si iubit. Colectia E-motion este realizata din pasta alba monoporoasa, in 6 culori pastelate, in format rectificat de 24x55cm, cu pardoseala dedicata, gresie portelanata glazurata cu dimensiuni de 34x34 cm.

Amenajare baie
Amenajare baie 1
Amenajare baie 2
Amenajare baie 3

Faianta baie SERIA BIANCO NERO. Armonia si contradictia din doua culori, albul si negrul o combinatie ideala pentru portretizarea elegantei intr-un stil atemporal. O colectie sofisticata de faianta baie in care contrastul este confirmat ca lider de necontestat in domeniul designului contemporan al amenajarii unei bai.

Faianta bai
Faianta bai 1
Faianta bai 2
Faianta bai 3
Faianta bai 4
Faianta bai 5

Faianta baie Evoluzione MATERIA. Imaginatie in folosirea materialului, tehnologia ca punct de referinta pentru natura si estetica. Acest amestec de creatie a generat un produs nou de foarte buna calitate, unde design-ul si materialul vin impreuna intr-o surprinzatoare capodopera.

Amenajari bai
Amenajari bai 1
Amenajari bai 3
Amenajari bai 4

Faianta baie SERIA MARMO D.
Pentru amenajarea peretilor IMPRONTA CERAMICHE a adaugat o noua colectie originala MARMO D WALL in aceleasi tonuri naturale ale pietrei (Marmo Calacatta, Marmo Crema Marfil, Travertino Bianco, Travertino Classico, Marmo Giallo Nilo si Rosa Perlino) ce reproduce contrastul sclipitor al marmurei cu un aspect final de inalta calitate si naturalete. Placile din noua serie MARMO D vin in dimensiunea de 25x56 cm incluzand si o serie de placi decorative cu textura de nervuri si flori reliefate precum si in dimensiunea de 30,5x72,5 cm completata de piese decorative ce imbraca peretii in aspect de linii, mozaic, floral sau valurit. Seria se poate acompania cu placi pentru placarea pardoselii in dimensiunea de 30,5x30,5 cm.

Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna 1
Amenajare baie moderna 2
Amenajare baie moderna 3

CATALOAGE SERII
IMPRONTA CERAMICHE

Faianta Bai Catalog Ecclettica
Faianta bai catalog Bliss
faianta bai catalog LeRable
Faianta baie italia catalog Evolutione Marmi
Faianta Bai catalog Emotion
Faianta Bai catalog BiancoNero
Faianta bai Italia catalog Almatec
Faianta Bai catalog MarmoD

PENTRU LUCRARI DE CALITATE VA RECOMANDAM ADEZIVUL DE FAIANTA CERCOL PRODUS IN ITALIA.

Gresie Faianta Mozaic Italia | Faianta Baie | Gresie Portelanata | Gresie Exterior | Faianta Baie Lux | Faianta Bucatarie | Gresie Exterior Rectificata | Gresie Faianta Italia | Mozaic Sticla | Adeziv Gresie | CONTACT | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal

Valid XHTML 1.0 Strict Construit | optimizat de Florin Dragomir Protected by Copyscape Web Copyright Protection