GRESIE IMITATIE LEMN - gresie care imita parchetul pentru interior sau exterior. - Gresie si faianta italiana.

Go to content

Main menu:

GRESIE IMITATIE LEMN - gresie care imita parchetul pentru interior sau exterior.

Va propunem gresii imitatie de lemn, care (datorita noilor tehnologii) ies in evidenta prin diversitatea desenelor, prin calitatea texturilor, prin rafinamentul exclusivist al producatorilor de top care ii reprezentam. Gresia imitatie de lemn, este ideala pentru montajul pe pardoselile incalzite, este rezistenta la trafic si usor de intretinut.

Lemnul, parchetul, dusumeaua nu pot fi imitate, dintr-un singur motiv: lemnul nu doar exista, el traieste. Care va sa zica, atunci cand vorbim de material ceramic imitatie de lemn, ne aflam in situatia actorului ce prin rolul sau scoate la lumina lacrima, zambetul, suferinta si iubirea. Ramane de vazut, tu in ce piesa vrei sa joci ? Macar joaca in una de calitate.
ASPEN

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 3 culori si un format de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
CORTEX

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 4 culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior
JUNGLE

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 5 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
LISTONE D

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 6 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
MAXIWOOD

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 4 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
MY PLANK

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, in 6 culori si 2formate de placa, grosime 10mm interior si 20mm exterior.
NATURE

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 4 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
NOON

Gresie imitatie parchet deosebita, rectificata si portelanata, disponibila in 5culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
PICTART

Gresie imitatie lemn deosebita, rectificata si portelanata, disponibila in 5 culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
ROYAL

Gresie imitatie parchet impletit in relief, rectificata si portelanata, disponibila in 4 culori si un format de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
SCRAPWOOD

Gresie imitatie lemn deosebita, rectificata si portelanata, disponibila in 6 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
SWOOD

Gresie imitatie parchet cerat deosebita, rectificata si portelanata, disponibila in 5 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
BARRIQUE

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata is portelanata, disponibila in 8 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
STAGE POINT

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata is portelanata, disponibila in 5 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
COMPLETAND TABELUL, CERETI O OFERTA DE PRET PENTRU SERIA DE FAIANTA CARE VA PLACE
Va rugam sa completati mai jos denumirea seriei de faianta care va intereseaza si cantitatea in MP.
 
Copyright 2016. All rights reserved Deco Studio
Back to content | Back to main menu