GRESIE IMITATIE PIATRA pentru interior sau exterior - Gresie si faianta italiana.

Go to content

Main menu:

GRESIE IMITATIE PIATRA pentru interior sau exterior

Gresie imitatie piatra: granit, ardezie, quarzit, travertin, marmura, piatra. Toate materialele naturale folosite la  placari de pereti si pardoseli, isi gasesc corespondent in seriile propuse de noi.  Finisaj lucios sau mat, cu o gama larga de dimensiuni si propuneri complete pentru lucrarile speciale, cum ar fi treptele, gresiile imitatie de piatra se regasesc atat in serii dedicate pentru montajul in interior, cat si pentru exterior.
ARDESIE

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 5 culori si 7 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
EARTH

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 3 culori si 4 formate de placa, grosime 9mm. Pentru interior sau exterior.
MINERAL D

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 5 culori si 7 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
PEARL

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 4 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
QUARZITI

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 5 culori si 9 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
STONE AGE

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 5 culori si 5 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
STONE MIX

Gresie imitatie piatra, portelanata, disponibila in 6 culori si 8 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
STONE PLAN

Gresie imitatie piatra, portelanata, in 8 culori si 9 formate de placa, grosime 10mm. Interior 10mm sau exterior 20mm.
PIETRE di BORGOGNA

Gresie imitatie piatra, portelanata, in 6 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm, rectificata.
PETRAE

Gresie imitatie piatra, portelanata, in 8 culori si 8 formate de placa, grosime 10mm, rectificata.
COMPLETAND TABELUL, CERETI O OFERTA DE PRET PENTRU SERIA DE FAIANTA CARE VA PLACE
Va rugam sa completati mai jos denumirea seriei de faianta care va intereseaza si cantitatea in MP.
 
Copyright 2016. All rights reserved Deco Studio
Back to content | Back to main menu