GRESIE PORTELANATA | GRESIE RECTIFICATA - Gresie si faianta italiana.

Go to content

Main menu:

GRESIE PORTELANATA | GRESIE RECTIFICATA

Gresie portelanata pentru interior, lucioasa, mata sau antiderapanta. Zeci de modele propunem noi, sute de modele se gasesc pe piata. Ce cauti ? O gresie portelanata  sa iti placa, un produs de calitate, produs ce te ajuta sa creezi amenajarea in stilul propus si nu in ultimul rand un produs care sa se incadreze in bugetul alocat.

Gasesti la noi, gresie portelanata pentru amenajari in stil clasic si pentru amenajari in stil modern, insotite de o oferta completa de piese speciale pentru trepte, glafuri si plinte. Gasesti la noi, sfaturi in ceea ce priveste designul si montajul. Si, in plus, livrarea este gratuita. Ramane de vazut doar daca ne incadram in buget. Hai sa ne intalnim si sa discutam. Noi te asteptam.
METROPOLI

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 6 culori si un format de placa, grosime 10mm, folosita in amenajari moderne contemporane.
NA.ME

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 10 culori si 7 formate de placa, grosime 10mm, o imitatie subtila de piatra pentru amenajare in living.
SPATULA

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 7 culori si 6 formate de placa, grosime 10mm, cu suprafata de glet nefinisat potrivita si pentru dormitor.
SQUARE

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 6 culori si 7 formate de placa, grosime 10mm. Design contemporan in culori pale, un clasic modern.
URBANA

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 4 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Culori uni placute de care nu te plictisesti.
WALK

Gresie portelanata si rectificata, disponibila in 6 culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Finisaj de beton amprentat placut la privire.
COMPLETAND TABELUL, CERETI O OFERTA DE PRET PENTRU SERIA DE FAIANTA CARE VA PLACE
Va rugam sa completati mai jos denumirea seriei de faianta care va intereseaza si cantitatea in MP.
 
Copyright 2016. All rights reserved Deco Studio
Back to content | Back to main menu